top of page

Sweets Group

Public·284 members

Steven Lon
Steven Lon

Цього літа мене здивувало, наскільки по-різному всі уявляють ідеальний образ для вечірки просто неба. Для когось головне, щоб було зручно танцювати, інші насамперед звертають увагу на тканину або довжину. У розмові з подругою згадали сукні міні, і після цього я замислилася, чи справді саме вони залишаються найпрактичнішим варіантом для теплих вечорів. З одного боку, хочеться, щоб одяг не сковував рухів і не був занадто спекотним, а з іншого — щоб не доводилося постійно його поправляти під час прогулянки чи активного відпочинку. Думаю, багато залежить ще й від крою та матеріалу, але власного досвіду в мене небагато.

11 Views
Billie Nikelson
Billie Nikelson
3 days ago

Міні-сукні часто вибирають через їх універсальність і можливість підкреслити індивідуальний стиль. Вони зазвичай виготовлені з легких матеріалів, що сприяє комфорту в теплу пору року. Важливо звертати увагу на фасон, який допоможе почуватися впевнено і вільно. Крім того, міні-сукні добре поєднуються з різним взуттям і аксесуарами, що дозволяє створювати як повсякденні, так і більш святкові образи.

©2022 Sweets & Tea Festival. All Rights Reserved

TAGO LIFE CENTER

892 JEFFERSON STREET SW

ATLANTA GA 30318

(678) 768 3717

MEDICAL & LIABILITIES DISCLAIMER

By attending this event, all attendees and vendors voluntarily assume all risks and waive any claims against the event organizers, affiliates, sponsors, and vendors for any medical, physical, emotional, or other liabilities arising from participation or product consumption.

Individuals with medical conditions, including diabetes, heart conditions, allergies, or other health concerns, should consult a healthcare professional before attending or consuming any products. This event does not provide medical advice, and nothing offered should replace professional medical care.

Gold TAGOLIFE logo with leaf.png
bottom of page